Choď na obsah Choď na menu
 

Postavy- Violetta 1

  Violetta 

Hrá ju Martina Stoessel. 

Je to múdra dievčina, plná života, no je príliš osamelá a pod neustálou kontrolou jej otca. Najskôr stále nevie, že má jedinečný hlas, zdedený po svojej zosnulej matke. Od svojho otca zdedila lásku ku knihám a inteligenciu. Violetta je spontánna a úprimná. Snaží sa nájsť svoje miesto vo svete. Keď sa vráti do Buenos Aires, začne brať súkromné ​​hodiny klavíra v "Štúdiu 21", čo je veľmi prestížna hudobná škola. Tam, začína objavovať nový svet. Spočiatku si priatelia Violetta myslia, že je plachá, ale čoskoro spoznajú jej skutočnú osobnosť. Violetta stretáva Tomása. Obaja sa do seba zamilujú, no Violetta nechce raniť city svoje kamádky FRANCESCI, ktorá ho tiež miluje. Neskôr, keď jej Francesca ustopí z cesty, Violetta zisťuje, že niečo cíti ik Leon, druhému chlapcovi v škole, ktorý ju tiež miluje. Violetta sa teda dostáva do ťažkej situácie, a navyše musí neustále pred otcom tajiť, že chodia do Studia a že sa rozhodla svoj ​​život zasvätiť hudbe.

Tomás

Hrá ho Pablo Espinosa.

Je to atraktívne, skromný, sebavedomý a niekedy trochu tichý chlapec. Hrá na gitaru a spieva, jeho piesne odrážajú jeho osobnosť. Narodil sa v Španielsku, spolu s matkou sa ale prisťahovali do Buenos Aires aby sa postarali o jeho babičky. Prichádza do "Studia 21" vďaka profesorovi betovať, ktorý ho prijíma ako ako pomocníka. Neskôr sa stáva ale aj študentom. Profesor Gregorio ho nenávidia. Tomás sa zamiluje do Violetta napriek Hermanovi, ktorý sa snaží držať ďalej svoju dcéru od všetkých nápadníkov. Nič ale nie je také jednoduché. Do Tomása sa zamiluje aj ďalšie dievča zo štúdia Ludmila, ktorá delá všetko preto aby ho získala. Navyše je tu Leon, jeho hlavný rival v boji o srdce Violetty.

León

Hrá ho Jorge Blanco.

Najskôr pôsobí ako arogantný, ješitný a trochu namyslený chalan, ale neskôr je vidieť, že má dobré srdce. Spočiatku tvorí pár s Ľudmilou, no hneď na začiatku je medzi nimi koniec. Na rozdiel od Tomása, pochádza León z bohatej rodiny a nikdy nemusel tvrdo pracovať. León navštevuje "Studio 21" a má veľký umelecký potenciál. Keď prichádza do štúdia Violetta, zamiluje sa do nej proti svojej vôli. Aj keď vie, že Violetta miluje Tomása, začne bojovať o jej srdce. Snaží sa stáť vždy pri nej a pomáhať jej s jej problémami. Nakoniec k nemu Violetta naozaj začne niečo cítiť.

Ludmila
Hrá ju Mercedes Lambre. 
Pochádza z dobrej rodiny. Je pekná a očarujúce dievča zo "Studia 21", a preto je ideálna priateľka pre Leóna. Je nadaná, ale neustále klame, rada manipuluje ľudí a je arogantný. Je posadnutá svojím vzhľadom a vždy chce byť stredobodom pozornosti, zvlášť vo "Štúdiu 21". Vždy dostane to, čo chce, vzhľadom k tomu, že je to rozmaznaná a krutá osoba. Napriek tomu, že je úplne odlišná od Tomása, zamiluje sa do neho. Tomás ju ignoruje, pretože sa mu páči Violetta a tak začne Ludmila žiarliť a stane sa posadnutú v túžbe získať ho. Violetta vníma ako svoju najväčšiu nepriateľkou, pretože jej talent a prirodzená krása ju môžu zatieniť. Ako každý darebák, aj Ludmila má svojho pomocníka - Naty.
Herman /chermán/
Hrá ho Diego Ramos.
Je to Violettin otec. Je to inžinier, ktorý vlastní medzinárodná stavebná spoločnosť, ktorá má veľké zákazky zo súkromného aj štátneho sektora. Je inteligentný a prísny. Od smrti jeho manželky, sa začal prehnane báť o svoju dcéru, ale za jeho tvrdým zovňajškom sa skrýva veľké srdce. Herman má priateľku menom Jade, o ktorej si myslí, že môže mať dobrý vplyv na jeho dcéru. Avšak, keď stretáva Angie, novú Violettinu domáce učiteľku, cíti sa zmätený, a aj keď si to nechce priznať, zamiluje sa do nej.
Angie
Hrá ju Clara Alonso.
Angie je temperamentná, zábavná, charizmatická a má rada hudbu a umenie ... Je slobodomyseľná, a žiari všade, kam príde. Je sestra Hermanovej zosnulej ženy, ale Violetta nevie, že je Angie jej teta. Po sestrinej smrti, sa niekoľko krát márne snažila dostať do kontaktu so svojou neterou, ale keď sa Violetta vracia do Buenos Aires, Angie predstiera, že je nová domáca učiteľka, aby mohla byť v jej blízkosti. Angie tiež učí spev v "Štúdiu 21". Neskôr tu učí aj Violetta, ale za Hermanovým chrbtom. Svoju neter ochraňuje, a nechce pripustiť, že začína niečo cítiť k Hemranovi.
Jade /šejt/
Hrá ju Florencia Benitez.
Je to Hermanova priateľka. Je to veľmi povrchné žena, posadnutá svojím vzhľadom. Je zvodná, žiarlivá, úzkostlivá, sebecká a rada manipuluje ľudí. Je veľmi drzá a vtipná, čo z nej robí naozaj okúzľujúceho "zloducha". 
Skutočný darebák, ktorý ju občas ovplyvňuje je ale jej brat Matias. Jade pochádza z veľmi bohatej rodiny. Narodila sa bohatá a tak nikdy nemusela robiť žiadnu prácu, ale keď stratí všetok majetok, jediný spôsob ako si udržať svoju životnú úroveň je vziať si Hermana, a to je dôvod, prečo ho neustále manipuluje. Jade nenávidia Violetta vzhľadom k tomu, že s ňou súťaží o Hermanová pozornosť. Neskôr začne nenávidieť Angie, jej hlavný súperku o Hermanová lásku.
Maxi
Hrá ho Facundo Gambandé.

Je najlepší tanečník zo "Studia 21" a jeho obľúbený štýl je Street Dance. Je zábavný, kreatívny, vtipný a zasnený, a nemám pochýb o tom, že je hudba jeho budúcnosťou. Hrá aj na klávesy, syntetizátor, vytvára hudbu v počítači a dúfa, že raz nahrá svoj ​​vlastný album. Jeho najlepšia kamarátka je Camila, majú spoločný hudobný štýl a ich nenávisť k Ľudmile, spočiatku Leone a ostatným z ich skupiny. Veľmi ľahko sa zamiluje, ale nemá práve veľké šťastie s dievčatami, takže sa často dostáva do problémov, keď sa niektorou snažia zbaliť.

Francesca /frančeska/

Hrá ju Lodovica Comella.

Je múdra, nesebecká a dobrá kamarátka. Vie, že jej rodina musí tvrdo pracovať, aby mohla navštevovať "Studio 21". Narodila sa v Taliansku, rovnako ako jej brat Luca, ktorý vedie rodinný podnik "Resto Bar". Je zamilovaná do Tomása, ale on ju vníma len ako kamarátku. Na začiatku žiarli na Violetta, ale nakoniec sa z nich stávajú dobré kamarátky. Jej najlepší priatelia zo "Studia 21", sú Violetta, Camila a Maxi.

Camila /kamila/

Hrá ju Candelaria Molfese. 

Je vtipná, spoľahlivá a má veľmi silný zmysel pre spravodlivosť. Bojuje za to, v čo veria a urobí čokoľvek pre svoje priatelia. Cami chodí tiež do "Studia 21" a je najlepšia kamarátka s Maxim a Francescou, a sníva o tom, stať sa úspešnou speváčkou. Je veľmi talentovaná, ale je si vedomá skutočnosti, že ešte nie je dosť umelecky vyzretá na to, aby sa stala skutočnou hviezdou.

Naty

Hrá ju Alba Rico. 

Ludmilina pravá ruka, aj keď niekedy to je skôr jej maznáčik. Naty je pekná, ale nie je múdra, žije pre módu a na ostatných študentov sa pozerá s opovrhnutím. V skutočnosti je to veľmi neistá dievča, a myslia si, že jediná cesta k úspechu je patriť do Ludmiliny party. Je dobrá tanečnica a speváčka, ale Ludmila jej nedovolí žiariť tak ako by mohla. Naty vie, že Ludmila ju môže kedykoľvek zradiť pre vlastný prospech. Aj napriek tomu je s Ľudmilou kamarátka, pretože verí, že jedine vedľa nej sa môže stať hviezdou.